diumenge, 2 d’agost del 2009

Primer dia a Managua!!

Hooola!!

Informo... el viatge ha estat lent i pesat. L' unic vol que se ha endarrerit ha estat el d' Atlanta cap a Managua! La resta de conexions totes perfecte! I el que es mes important... despres d'esperar prop de 30 minuts... ha aparegut la maleta, sense el candau!! pero en principi no he trobat a faltar res. Tot un expedient X.

Les mesures de seguretat a USA son espectaculars!!

La Diana m' ha passat a buscar a l' aeroport i em esperat tambe a dues amigues catalanes d una congregacio de monges de la teologia de l'alliberament que tambe es queden allotjades a casa de la Leticia, mare de la Diana. Les dues son precioses! venien d' Uganda!! I m'han explicat coses fantastiques! Vaja, que ja em volen fitxar per anar a l'Africa!!

Tinc pensat quedarme dos dies mes... i marxar a Bluefields! Al poblat!! Aquesta nit he dormit moltissim! i es que no m'aguantava de tantes hores de vol i cansament!! Estic cansat pero content!!

Un peto gegant per tots!! Fins a una propera conexio!! Muuuuaks!!

PD. Tinc molts problemes amb aquest teclat!! Uff!

1 comentari:

  1. Carai Joan,no sabia que t'havies convertit en un "expat", abreviació d'expatriat, com varem fer la Laura i jo. Em sembla genial, crec que t'anira super bé ja ho veuràs.
    Aniré seguint el teu blog, em fa ilusió llegir com vas visquent aquesta aventura, em recorda el que vaig sentir jo en el seu moment. Així que aquí estic fen-te costat desde BCN.
    Petonets
    Clara Martí

    ResponElimina