dimecres, 5 d’agost del 2009

Malaltó...


Suposo que era inevitable... tard o d'hora havia de passar aquesta fase. De fet tots els altres cooperants que havien fet el mateix viatge varen acabar igual.

Fa dos dies que vaig iniciar un procés gastrointestinal durissim amb diarrea, astenia amb una gran debilitat i febre de 39 graus C. No li desitjaria a cap dels meus enemics... la primera nit va ser horrorosa... per sort, m'ha passat a Managua i aquí estic molt ben acompanyat i ates! Aixo s'i que 'es tenir fortuna!

M'han cuidat d'allo més bé!! Uff! Trobar.se malament ajuda a saber valorar en quina mesura és d'important la SALUT!! I ho escric en lletres majúscules!!

Aquest fet em va obligar de suspendre el vol amb l'avioneta que havia contractat pel mateix dia d'avui! Els plans a seguir... Continuar a Managua fins que em recuperi del tot! No té cap mena de sentit que marxi a Bluefields en aquestes condicions de salut tan precaries.

La major part del dia la passo dins de casa, en la meva cambra o bé en l'espai exterior de la casa on tenen un petit jardí i una psicina! Sí!! Ho heu sentit bé!! Aquí la familia Herrera són privilegiats. De fet la senyora Leticia Herrera va participar de manera activa en la revolución Sandinista. Ella era coneguda com La Comandante! Una figura similar a la de Fidel Castro! Vaja que estic a casa d'una de les principals figures de La Revolución a Nicaragua! Una dona que va patir molt i va viure en la clandestinitat per por a repressalies de tota mena...

Ara mateix estic veient com plou! I és una pluja energica que s'acompanya pels trons que s'acosten des de la llunyania.. M'agrada! I em sento afortunat d'estar visquent aquesta experiencia... La veritat es que em trobo molt bé per aquestes terres!!

Dades curioses... aquí diuen abanico al ventilador!! je, je, je.... I et desperten amb frases tant boniques com -Hoy, como amaneciste-

Encara tinc certa debilitat, pero espero recuperar-me ben aviat!! De fet avui he iniciat una mica de dieta... amb arró i platan fregit! M'ho menjat sense gana i amb nausees... pero penso que calia.

Espero en el proper missatge aportar-vos millors noticies!!

Un petó gegant! I un munt de somriures!!

1 comentari:

  1. ànims Joan,
    esperem que aquest primer entebanc t'immunitzi per tot el que has de fer més endavant. Una abraçada ben forta i "un millón de buenos amaneceres"

    ResponElimina