divendres, 9 d’octubre del 2009

Primera aparició radiofònica i un altra il.lussió a la vista!




Hooooola!

Són les 19:27h, 3:27h de la matinada a Catalunya.
Avui ha estat un dia intens, pel matí m'ha tocat capacitar als treballadors del CAPS. I a les 11h la Heiling (treballadora social del centre) i jo, hem anat cap a Ràdio Zinica per participar en el programa de salut mental que es transmet quinzenalment per la població de Bluefields i per la resta de Comunidades de la zona. Hem aprofitat el dia internacional de la Salut mental (10 d'octubre) per conscienciar a la societat i als delegats gubenamentals de la necessitat de tenir present els trastorns mentals i d'evitar l'estigmatització que és encara molt present en aquestes latituds! Ha estat una gran experiència i tot un repte!

Avui també s'ha confirmat un nou projecte... el viatge amb una de les brigades sanitàries cap a una de Las Comunidades "El tortuguero". En concret del 19 al 25 del mes d'octubre. Quina il.lussió! Aquesta comunitat està lluny... unes 8-9 hores amb panga (canoa motoritzada) i unes altres caminant fins arribar al poblat! Això és el que m'han dit! Ja us explicaré amb més detall aquesta nova aventura... en tinc moltes ganes!

I continuant amb l'activitat del dia...més tard... els pacients del centre de Dia han celebrat el dia internacional de la salut mental. Han estat uns bons moments... amb jocs, bones estones, somriures... En Federico també ha estat present! Es tracta d'un pacient amb esquizofrènia residual que varem trobar i recollir del carrers d Bluefields. No té família ni cap persona que se'n responsabilitzi! Ell encara viu al carrer, però hem aconseguit que, més o menys, un cop per setmana vingui al CAPS, es dutxi i s'administri el seu injectable de Decanoat de Flufenazina... Penso que és una bona feina! Avui li he fet una fotografia! Li he demanat que somrigués i que saludés a la càmara! En aquest instant he pogut veure una guspira en els seus ulls! quina sensació més bonica!

Ja veieu! Cada dia visc moltes sensacions i experiencies... moltes colpidores, altres replenes de tendressa... Totes elles fantàstiques!

Que tingueu un molt bon pont!



Petons i somriures Caribenys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada